hits

Med hjertet p utsiden

  • 12.02.2018 kl. 23:03

Rett etter juleferien, når vi var kommet inn i januar, fikk jeg plutselig veldig dilla på å strikke hjertepannebånd. De var veldig søte og de gikk veldig fort å strikke. Jeg ente opp med to til meg selv og en hel del som jeg tenkte å prøve å selge når jeg får festa trådene på de. De er strikket i merinoull så de klør ikke, men er fortsatt varm og god. Jeg tror jeg fikk et lite strikkekick etter at jeg lå hele romjula med sykdom og dårlig øye. For plutselig kunne jeg jo ikke strikke på nesten en måned. Det ble derfor storproduksjon etter jul. Tror jeg endte opp med åtte pannebånd eller noe lignende. Jeg prøvde å velge meg farger jeg ikke allerede hadde i de flettepannebåndene jeg har strikket tidligere. Jeg syns disse ble supersøte. Og for å være helt ærlig orket jeg ikke å sy kjedesting rundt hjertene siden den ikke skulle toves så føler jeg at man ser hjertene fint uten. Hvorfor skal man egentlig lage ekstra jobb for seg selv når man er fornøyd med ting slik de er? Så de kommer til å få fortsette å være uten sy-sting. Jeg gleder meg til å bruke de. De er nemlig akkurat passe tykk, og akkurat passe bred. Just the way I like it.

#pannebånd #hjerte #småstrikk #strikking #håndarbeid #kreativ #hobby #sysling #selvgjortervelgjort #madebyme #hjemmelaga #snartvår

Klem fra Karine K.

2 Kommentarer

I r l i n

13.02.2018 kl. 08:40
h fine! s flink! :D

Victoria Larsen

13.02.2018 kl. 11:39
Kjempe fine!! God tirsdag :-)

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med frskolelrerutdanningen i Grimstad p UIA. Her har jeg kjpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 r p overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda pvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klr, interir og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no