hits

Project panning

  • 22.01.2018 kl. 23:56

For en stund siden begynte jeg å rydde gjennom skapene på badet fordi jeg syns det var så uoversiktlig hva jeg hadde, og syns det var litt vanskelig å vite hva jeg hadde når ting var litt her og litt der. Det jeg fant ut når jeg fikk ett overblikk, var at jeg hadde egentlig veldig mange påbegynte sminkefjernere. Jeg bestemte meg for å ta en project panning. Hvis du ikke har hørt om dette før er det egentlig noe som ble gjort med sminke. Folk så igjennom hva de hadde å fant produkter de hadde lyst å bruke opp, altså hit the pan (treffe bunnen). Og jeg tenkte at dette var en god idé på hudpleiefronten. Jeg satt derfor fram disse, og tok med meg en parfyme som var godt brukt. Jeg fant frem en sprittusj og tegnet et merke til hvor jeg var kommet. Dette gjør det lettere å se at det faktisk blir mindre når man bruker det. Vanligvis setter man en dato på når man vil være ferdig, men jeg fant ut av at jeg setter de frem slik at jeg bruker de når jeg har brukt sminke, men ingen dato-press. Jeg skrev datoen jeg startet på den store flasken fordi jeg regnet ikke med at jeg kom til å bli ferdig med den med det første. Det ble likevel et stort innhuk, som jeg er veldig fornøyd med. Jeg ble helt ferdig med den lilla sminkefjerneren, og den minste fra sephora som er beregnet på øyne og lepper i tillegg til at parfymen ble tom. Det er første gangen jeg har klart å bruke opp en hel flaske parfyme så det er jeg utrolig fornøyd med.

Den høye flasken på venstre side har jeg kun brukt til øyesminke etter at den fra sephora var tom så jeg regner med at den snart også blir tom. Så da er det faktisk bare oljen fra Bobbi brown som er igjen. Jeg holder også på å fullføre en ansiktskrem, men akkurat nå er ikke huden min i så god tilstand så jeg kan bare bruke den innimellom. Men dette var ganske gøy å se at jeg får brukt ting så jeg tror jeg kommer til å fortsette med project panning, og kanskje tar jeg med noen sminkeprodukter.

#projectpan #panning #hudpleie #shopyourstash #sminkefjerner #parfyme #tom #nowaste #miljø #bruk

Klem fra Karine K.

1 Kommentar

Victoria Larsen

23.01.2018 kl. 13:18
Flotte produkter! :-)

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med frskolelrerutdanningen i Grimstad p UIA. Her har jeg kjpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 r p overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda pvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klr, interir og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no