hits

John Reidar har hatt bursdag

  • 16.01.2018 kl. 00:44

Denne helgen har vi hatt en bursdagsfeiring av John Reidar. Han hadde bursdag på torsdag, men siden han har hatt så mye jobb i Vardø valgte vi å ha feiring først med familie på formiddagen og venner på kvelden. Vi bakte kaker på fredag. Jeg testet ut en ny sjokoladekake fra det søte liv (kokebok), mens John Reidar lagde ostekaken han har brukt tre år på å perfeksjonere slik at alt var klart til familien vårs kom dagen etter. Det var veldig koselig. Vi fikk besøk av pappa, john reidars mor og tante.  Mamma kom også med tante/onkel-barnet vårt, men det var noe som kræsjet så de måtte rett og slett bare gå igjen. Så det ble oss andre som var her å spiste kake og drakk kaffe, så tok pappa med litt kake hjem til mamma.

Huden min, på den andre siden, var ikke fornøyd med meg på lørdag, derfor så jeg meg nødt til å dra ned i byen å prøve å finne noe som kunne hjelpe mot irritasjonen i ansiktet mitt etter at besøket dro hjem. Huden var kjemperød og irritert, og den klødde voldsomt. Jeg dro innom parfymeriet siden apoteket var stengt for å få litt hjelp. Der fikk jeg endel prøver fra Clarins og en av dem var en ansiktsmaske som het SOS hydra som fungerte. Den fungerte faktisk så bra at jeg tenker å ønske meg den i bursdagsgave i neste måned. Side  den funket aå bra tror jeg rett og slett at huden min var veldig dehydrert. Det var uansett veldig godt å få den tilbake til normaltilstand.

Vi lagde deretter middag og ordnet klart til festen. Vi hadde det veldig gøy der også, så alt i alt var det en veldig fin dag. Det virker som om John Reidar syns det samme, så vi kan ikke klage. Det var i tillegg veldig godt å ha en totalt avslappingsdag på søndagen. Vi slappet bare av, og jeg så hele hobbit-serien mens John Reidar så på serie på nettbrettet. Så fikk vi besøk på kvelden av en av vennene som var her på lørdag for å hente bilen.

Dessuten begynner jo sola å komme tilbake nå så himmelen har begynt å få veldig fine farger. Syns tida vi nå går inn i er så fin, og det er så godt å få litt sollys igjen etter veldig lang tid med mørketid. Jeg gleder meg rett og slett til jeg kan ta i bruk solbrillene igjen, jeg er klar!

#bursdag #feiring #bakekake #ækanbake #fest #clarins #soshydra #sol #avslapping #sosial

Klem fra Karine K.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med frskolelrerutdanningen i Grimstad p UIA. Her har jeg kjpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 r p overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda pvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klr, interir og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no