hits

Lavt immunforsvar

  • 01.01.2018 kl. 13:24

Heisann! Nå er det lenge siden jeg har skrevet her inne, men formen har vært forferdelig for å være ærlig. Jeg var jo på ø-hjelpa i Kirkenes hos øyelege for å sjekke øyet for glassfiber/isolasjon, og hun så at det var noe der. Hun vrengte øyet å dro over en slags qtips for å få det vekk. Det verste forsvant og hun så at resten av det jeg kjente var blodsår som måtte gro, og det kunne ta to uker. Hvis det ikke gikk vekk innen den tid kunne man operere det bort. Personlig syns jeg det høres det ganske skummelt ut å skulle operere inne på øyet/innsiden av øyelokket.

Og samme dag som jeg kom hjem fikk jeg veldig ondt i hodet og halsen, og så var influensaen igang. Jeg var sengeliggende i flere dager, det utviklet seg til bihulebetennelse. Og helt til slutt fikk jeg virus i magesekken, tynntarmen, tykktarmen og luftveiene. Legen fortalte meg at det skulle komme en ekstra hard influensa. Og det var det virkelig. Jeg fikk også noe problemer med slimhinnene i magesekken som gjorde at jeg begynte å blø fra magesekken. Det var så mye smerter at jeg svimte av når jeg ikke gikk på smertestillende, jeg fikk derfor beskjed av legen å gå på paracetamol til sykdommen gikk over. Det er ikke uvanlig at hvis det er noe som går og jeg kommer i kontakt med noen som er syk, så får jeg det. Immunforsvaret mitt er kjempedårlig etter cellegiften. Men nå virker det endelig som om sykdommen er på hell og jeg begynner å komme meg. Til og med øyet mitt er nesten tilbake til normalen. Jeg går ikke på smertestillende lenger, det er kun litt slimhoste igjen, så er jeg back om track. Det jeg syns er det kjipeste er at all jobbinga jeg gjorde på fysio'en har gått tilbake, og den lille balansen jeg hadde er nå forsvunnet igjen så nå må jeg begynne på nytt. Så gruer meg litt til neste time når jeg må fortelle det, men da kan vi hvertfall starte opp igjen. Øvelsene jeg får der har hjulpet veldig, så nå må jeg bare jobbe meg opp på nytt.

#syk #influensa #insolasjon #desember #virus #helse #lavtimmunforsvar

Klem fra Karine K.

2 Kommentarer

Cecilie kristiansen

01.01.2018 kl. 18:17
Huff du har virkelig vert igjennom det du <3 hper du holder deg bra en lang stund n. Godt nyttr til deg og dine <3

01.01.2018 kl. 19:16
God bedring karine🙄hper det gr rette veien nu for d🤗🌹

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med frskolelrerutdanningen i Grimstad p UIA. Her har jeg kjpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 r p overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda pvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klr, interir og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no