hits

Nr tida ikke strekker til

  • 06.12.2017 kl. 00:12

Her skulle man nesten tro at jeg er i full gang med julebaksten og det som ellers hører til, men jeg mangler rett og slett julestemning. Det kan jo være fordi det virker som om jeg har tatt meg litt for mye vann over hodet, jeg fant nemlig ut av at jeg skulle strikke noen julegaver i år. Så var det jo den julemessa jeg var med på, og nå har jeg en strikkesperre, det er ikke så gøy akkurat nå, jeg strikker kun i ett håp om å få ting ferdig, som jeg akkurat nå er langt fra sikker på om går. Jeg kan ikke legge ved bilder av gavene før jul, så slenger heller med et bilde av genseren jeg var godt igang med, og som var gøy å strikke, men som jeg var tvunget å legge vekk for å begynne på julegavene. Og jeg har jo egentlig ikke mye igjen nå, det er bare siste innspurten. Så det store spørsmålet er om det kommer til å gå. Only time will tell, I guess. Hvis ikke får jeg ta noen kjappe løsninger å kjøpe de gavene jeg ikke får ferdig, så alt ordner seg nok til slutt på den ene eller den andre måten.

Genseren min som ligger på vent er jeg veldig spent på, det er nemlug hullmønster som vrangbord nede på den, i tillegg til at det samme hullmønsteret fortsetter opp begge sidene. Dette er et helt nytt mønster, og da syns jeg det er veldig gøy å strikke, og spennende for hvordan den blir til slutt. Dere får ønske meg lykke til.

#strikking #hjemmelaget #julegaver #håndarbeid #mykegaver #nåerdetjuligjen

Klem fra Karine K.

2 Kommentarer

nymfemamma

06.12.2017 kl. 11:58
Den blir flott! Kjenner selv p flelsen du har. Holder p med et stort stykke julegave og alt annet ligger p vent. Innimellom M jef bare strikke litt p det. Har ogs garn til et prosjekt jeg har hatt lyst starte p lenge.... Men det M vente til etter jul.

Karine K

07.12.2017 kl. 23:59
Ja, det er hardt det der. Tror jeg m slutte strikke p bestilling s fr de heller f det nr de fr det, hehe. Blir mye ego-strikking etter jul. nsker deg lykke til med prosjektene dine :)

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med frskolelrerutdanningen i Grimstad p UIA. Her har jeg kjpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 r p overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda pvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klr, interir og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no