hits

Forandringer fryder

  • 29.11.2017 kl. 23:13

Idag var dagen endelig kommet. Jeg hadde frisørtime, jeg som konstant sparer til langt hår. For en ukes tid siden sendte jeg Snap på om jeg burde klippe meg kort, og de fleste så faktisk nei, men jeg hadde allerede bestemt meg og bestilte meg en frisørtime. Jeg skal klippe meg kort sånn at jeg kan spare til langt hår igjen. Når jeg først har bestemt meg for noe så skulle det helst ha skjedd igår, og da er det ingen som klarer å ombestemme meg. Som jeg har skrevet om tidligere så føler jeg meg ikke vel i den sveisen jeg hadde. Den var veldig todelt, og jeg ønsket meg noe litt mer ens. Og da kan man jo bare forandre på det. Valget falt på en bob for å få håret sånn cirka likt. Tror jeg har klipt av like mye som jeg beholdt.

Det er fryktelig rart å ikke ha langt hår mer. Det er så vant til at det skal ligge i ro der jeg setter det, men nå er det jo så kort at det har ikke så mye tyngde. Det er spesielt i nakken jeg syns det er rart, men det er litt godt også å ikke ha så mye hår å vedlikeholde, og ikke minst er alt av fliser kuttet av, så nå er det ganske sunt  (enn så lenge)

#nysveis #bob #korthår #frisør #forandringfryder

Klem fra Karine K

2 Kommentarer

Cathrine Ruth

29.11.2017 kl. 23:32
S utrolig fin du var p hret.

Victoria Larsen

30.11.2017 kl. 13:43
Det kledde du utrolig godt! Kjempe fin :-)

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med frskolelrerutdanningen i Grimstad p UIA. Her har jeg kjpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 r p overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda pvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klr, interir og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no