hits

Ventetid

  • 27.11.2017 kl. 13:59

De som kjenner meg vet at jula er min favoritthøytid, uten tvil. Elsker alt med jula, men har likevel ikke lyst å starte med pynting og baking før tida. Advent betyr jo tross alt å vente, selv om jeg har veldig lyst å hive meg rundt å komme igang. Det tar all viljestyrke å ikke pynte hele leiligheta til advent, selv om det er en uke til adventstida starter. På den andre siden begynner adventstiden veldig seint i år. Første søndag i advent starter ikke før søndag 3. Desember. Så egentlig tenker jeg at det må være fullt lov å sette opp adventstingene til første desember. Jeg har til og med klart å holde meg unna julebrus selv om jeg kjøpte julebrus for å ha det klart for en måned siden.

Nå på lørdag fikk jeg en adventskalender fra John Reidar som jeg hadde sett meg ut. Jeg har nemlig endelig funnet ut av at sjokolade og lakris er ganske godt når man kan velge mellom flere forskjellige smaker, og derfor falt valget på lakrids fra Johan Bulow.

Men helt ærlig så har jeg ikke klart å holdt meg heeeelt unna den pyntingen. Jeg kjøpte nemlig to stjerner på Black friday som jeg har hengt opp i vinduet vårt i stua. De har ikke noe lys eller noe sånt, det er ikke i den forstand julestjerner, men to stjerner med oppheng i gull-belegg. Syns de var så fine at jeg klarte ikke å la være, i tillegg måtte jeg jo teste dem for å se om de passet eller om jeg måtte dra tilbake med dem.

Så nå er jeg veldig klar for at adventstiden kan starte!

#advent #julekalender #johanbulow #lakrids #stjerner #julestjerne #ventetid #blackfriday

Klem fra Karine K.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med frskolelrerutdanningen i Grimstad p UIA. Her har jeg kjpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 r p overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda pvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klr, interir og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no