Julemesse

  • 09.11.2017 kl. 23:56

I det siste har jeg hatt helt skrivesperre her inne. Noe som ikke er så unormalt når jeg er dårlig i formen. Jeg har prøvd å ta dagene litt med ro etter at jeg var på en legetime i Kirkenes på mandag.

Nå på lørdag skal husflidslaget jeg et medlem i ha en julemesse, så idag var jeg gjort klart noen av mine strikkerier som jeg håper å få solgt. Jeg har aldri solgt det jeg har strikka på en messe før, så det blir veldig spennende. Jeg er veldig klar over at jeg ikke får solgt alt, men hvis jeg får solgt en fjerdedel skal jeg være fornøyd. Egentlig så er jo alt som blir solgt et pluss. Imorgen ettermiddag skal vi ned å ordne klart til utstillinga. Er ganske spent på hva de andre har strikka og ikke minst hvordan de har prissatt varene sine. Jeg har som sagt, ingen erfaring på dette området så det blir helt klart en ny opplevelse. Det er litt nervepirrende, men det skal nok gå bra. Ønsk meg lykke til!

#skrivesperre #strikking #julemesse #strikk #håndarbeid #knitting

Klem fra Karine K.

3 Kommentarer

10.11.2017 kl. 07:59
S spennende! Lykke til med salget!

Victoria Larsen

10.11.2017 kl. 08:00
S gy!! Lykke til :-D

kinesinterior

10.11.2017 kl. 13:10
nsker deg masse lykke til med salget, det gr nok s bra s! :) S mye du har strikket! - Og liker s godt slike pannebnd. Jeg strikket slike i noen julegaver i fjor, og de falt i veldig god smak (om jeg skal stole p tilbakemeldingene da, hehe).

Ha en fin helg :)

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med frskolelrerutdanningen i Grimstad p UIA. Her har jeg kjpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 r p overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda pvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klr, interir og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits