Mitt største UFO-prosjekt

  • 12.06.2017 kl. 00:17

På fredags kveld ble jeg endelig ferdig. Jeg ble ferdig! Fikk strikķa aller siste rest på det største skoleprosjektet jeg har begitt meg ut på hittil. For å være ærlig har den bare blitt liggende i en puff i nesten ett år. Sendte den til montering rett før påska, og nå hadde jeg endelig energien over meg til å gjøre den ferdig. Jeg fant faktisk ut av at jeg skulle prøve meg på en kofte på grunn av bilder fra Facebook på strikkesida, og så kjøpte jeg inn noe Sandnes garn og da var jeg igang. Syns kofte ble veldig søt med de små hvite knappene. Armene er desverre strikket litt for lang, men de bretter jeg bare opp så ordner det seg.

Da jeg fikk den av pinnene var jeg ikke så fornøyd, men etter at jeg fikk festet trådene (og dampet den) og satt på knappene ble jeg litt mer glad i den, og nå syns jeg den er veldig fin på, og ikke minst syns jeg fargekombinasjonen ble en veldig fin sammensetting, alle fargene gled veldig fint i hverandre uten at noen av dem stjal oppmerksomheten. Nå liker jeg den veldig godt, faktisk så godt at jeg tenker å ha den med i kofferten min når jeg drar på ferie til de kjølige sommerkveldene.

#nancy #nancykofte #sandnesgarn #ufo #strikk #strikkejakke #strikke #strikking #ferdigprosjekt #håndarbeid #stortprosjekt #alpakka #tynnepinner #selvgjortervelgjort

Klem fra Karine K.

2 Kommentarer

Tonje

12.06.2017 kl. 09:38
Wow! Den va nydelig! 😍 Og så fint du strikker!

Karine K

13.06.2017 kl. 01:14
tusen takk Tonje ??

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med førskolelærerutdanningen i Grimstad på UIA. Her har jeg kjøpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 år på å overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda påvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klær, interiør og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits