Er verdt et nytt forsøk?

  • 05.06.2017 kl. 02:09

I det siste har jeg holdt på med noen barneklær på strikkefronten. Jeg fikk det siste av pinnene på fredags formiddag. Det er en gave til en venninne av meg så bildet kommer ikke før jeg har levert det til mottaker, siden det er en sjanse for at hun leser bloggen. Det skal i allefall bli spennende, jeg er nemlig ikke så dreven på strikking til de minste, men jeg ble ganske fornøyd selv med det ferdige resultatet så vi krysser fingrene for at hun også blir det. Jeg strikket også en hanne-hals til en annen venninne så nå følte jeg at det var lov å være litt egoistisk og strikke noe til meg selv. Valget falt på en bomullsgenser fra et vikinghefte. Garnet hadde jeg liggende her hjemme i puffen, og samme med mønsteret. Det var derfor ingen nye utgifter med dette prosjektet. Kjøpte nemlig garnet på Europris for lenge siden, lurer faktisk på om det var på tilbud da.

Jeg har ikke tellinga på hvor mange ganger jeg prøvde å legge opp. Enten så ble tråden for kort til alle maskene, eller så ble den før lang, så glemte jeg å regne om strikkefastheta så den ble altfor stor, og det var da bare å rekke opp enda en gang for så å lete etter formelen for å regne strikkefastheta og nå tror jeg at jeg er (endelig) kommet godt i gang. Jeg var ganske oppgitt der jeg satt å rakk opp for å telle meg opp igjen til samme tallet, men nå er jeg forbi den delen heldigvis. Har ikke strikket i en ekstra pinne for å sjekke om størrelsen passer, satser på det, og lever lykkelig i uvitenhet. Nå er jeg faktisk kommet til den delen at jeg kan se for meg det ferdige produktet og det er ganske godt. Det betyr at det ikke er et eneste irritasjonsmoment i sikte, som er veldig deilig.

#strikking #håndarbeid #strikk #selvgjortervelgjort #vikingmønster #nilagenser #garnfraeuropris #egostrikk #bomullsgenser

2 Kommentarer

ida

05.06.2017 kl. 22:29
Utrolig fin genser, og flott garn! Kjedelig at prosjektet starta sånn, men bra du er ordentlig i gang! :D

Karine K

06.06.2017 kl. 01:33
måtte rekke opp hele greia, den ble altfor stor fortsatt. Det skal ikke være lett med annen strikkefasthet, men jeg har starta på nytt igjen og har kommet ca like langt som bildet, og da går det jo raskere å strikke resten ;)

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med førskolelærerutdanningen i Grimstad på UIA. Her har jeg kjøpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 år på å overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda påvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klær, interiør og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits