Fairtrade

  • 26.04.2017 kl. 00:30

Jeg har hatt rot i systemet i en god stund nå. Jeg snakker da om rundpinnene mine som har ligget rundt sofaen i alle retninger. Jeg har hatt en slik til å organisere dem, men den ble fort full, og det begynte å bli problematisk å få lukket trykknappene. Jeg bestemte meg derfor for en stund siden at jeg skulle investere i en ny. Det tok bare litt tid før jeg kom meg igang og faktisk fikk gjort det. Denne er helt fantastisk. Jeg får sortert pinnene mine både etter tykkelse og lengde rundt og det er veldig lett å finne fram til den rundpinnen jeg har bruk for. Planen min er å ha 20-40 cm pinnene i den ene og 60-100 cm i den andre. Det er da lett å slå opp om jeg skal begynne på småstrikk eller ett litt større prosjekt. En sånn mappe har ti lommer og en klaff som ligger over hullet til lommene slik at pinnene ikke faller ut. Og det beste av alt er at det er et fairtrade produkt. Det er lovely planet som har produktet. De har damer i Nepal som de betaler ekstra for å lage disse. Det er altså et godt håndlagd produkt. Utsiden er av ull mens innsiden er tøy. I tillegg til disse har jeg også en liten sminkemappe, en strikkeveske og en mappe jeg bruker til strikketilbehøret mitt, de er også laget av ull og er ganske solide.

På nettsiden deres har de en del andre ullprodukter hvis du er interessert i det. Så det er bare å ta en liten titt. Da jeg bestilte etuiet til rundpinnene mine var det ingen frakt som jeg syns var et stort pluss. Så det gjorde ho handelen ekstra gøy fra min side.

#strikke #strikking #lovelyplanet #fairtrade #rundpinner #etui #rundpinneetui #knitting #strikketilbehør #organizer #ryddig #orden

Klem fra Karine K.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med førskolelærerutdanningen i Grimstad på UIA. Her har jeg kjøpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 år på å overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda påvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klær, interiør og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits