Pskestrikket tatt i bruk

  • 15.04.2017 kl. 00:06

Endelig fikk jeg samlet sammen påskestrikket mitt i et bilde. Og jeg ble ganske stolt over meg selv, selv om jeg så i ettertid at kanskje fargene ikke vår så mye konstrastfarger som jeg hadde ønsket. Syns det grå og det gule gikk litt inni hverandre, men bortsett fra det ble jeg veldig fornøyd og har brukt det en del i påska. Lua er kjempedeilig å bruke siden den har en strikket brettekant som gjør at den delen blir strikket dobbelt og derfor er ekstra varm. Syns heller ikke at smart garnet fra Sandnes klødde så det var jo et stort pluss. Og oppe på hytta igår fikk jeg tatt ett fellesbilde av mine småstrikk som stod klare før vi dro på påskeferie.

#påske #påskestrikk #strikke #strikking #gult #sandnesgarn #smart #tidsfordriv #håndarbeid #småstrikk #selvgjort #selvgjortervelgjort #hytte #fjelltur #falkor #krampenes #vadsø

Klem fra Karine K.

1 Kommentar

Victoria

15.04.2017 kl. 00:11
h, kjempe fint sett! S flink :)

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med frskolelrerutdanningen i Grimstad p UIA. Her har jeg kjpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 r p overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda pvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klr, interir og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits