Flettet kreativitet

  • 21.03.2017 kl. 00:54

For en liten stund siden kom jeg over en veldig enkel oppskrift på et pannebånd som samtidig var litt mer dekorativt enn de vanlige. Jeg bestemte meg for å prøve å strikke den i helga, og den var faktisk kjempelett, og ble veldig fin. Strikket det egentlig for salg, men det ble så fint at jeg ville ha ett selv så da strikket jeg ett til ett. Hadde litt garn til overs etter lily-halsen så det var akkurat nok til pannebåndet.  Strikket det på pinne 3mm siden jeg ville at det skulle bli litt tettere og varmere. Likte også at det var litt mindre foran, men bredere rundt ørene.

Jeg syns det er så fint at jeg har gått med det i hele dag. Hadde det også på meg når jeg var på strikkekafeen idag og de andre damene syns også det var veldig fint, og en skrev ned oppskrifta.

Her er oppskrifta hvis du også har lyst å prøve deg på dette:

Legg opp 30/36 masker(jeg brukte 36, men oppskrifta sa 30) og strikk en rett, en vrang ut pinnen i ca 15 cm, strikk deretter 10/12 masker på samme måte i 16 cm, deretter de neste 10/12 maskene på samme måte, og til slutt den siste raden med 10/12 masker slik at du får tre like lange rader. Flett disse før du strikker de sammen igjen i ca 15 cm eller til det er langt nok rundt. Sy sammen endene. Lykke til.

#pannebånd #godogvarm #småstrikk #strikk #strikking #flettetpannebånd #håndarbeid #kreativ

Klem fra Karine K.

3 Kommentarer

Iselin Renée

21.03.2017 kl. 22:05
Så utrolig fint :)

Karine K

21.03.2017 kl. 22:33
tusen takk:-)

BeyondLegend

22.03.2017 kl. 07:05
Kjempeflott! er superfan av enkel strikk og flettestrikk!

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med førskolelærerutdanningen i Grimstad på UIA. Her har jeg kjøpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 år på å overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda påvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klær, interiør og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits