Ukens lyspunkt

  • 18.03.2017 kl. 01:40

Hele denne uken har jeg blitt syk, igjen! Holder å bli rimelig lei nå, hadde vært fint å komme seg til hektene igjen å få en vanlig hverdag. Begynner også å tro at immunforsvaret mitt er lik null, og må bygges opp igjen fra scratch. Jeg trodde at jeg skulle bli bedre i løpet av uka, men ble bare verre, og endte med å ringe inn syk idag. Det har vært såpass at jeg nesten ikke har klart å stå, holder på å ramle i bakken både av hodepine, kvalme og svimmelhet. Så nå har jeg jo hele helgen på å komme meg å det må jo være nok. For denne feberen og kløen med slim i halsen vet jeg ikke hvor lenge jeg gidder. Men, et lite lyspunkt denne uken var at jeg mottok en liten pakke fra kicks. De hadde 20% på en valgfri vare, og jeg hadde sett meg ut en baselakk og en topplakk fra ett merke jeg nettopp har fått øynene opp for, nemlig smith & cult. De er nemlig det beste neglelakken jeg har prøvd. Den sitter en del lenger enn de andre, og så er kolleksjonen deres i veldig spreke farger som er veldig gøy å kunne leke seg med. Konseptet går ut på at det elegante møter det rocka og så blir det en neglelakk. Jeg testet denne lakken på ett innfall. Leste en artikkel om at de hadde den perfekte gråfargen, så jeg bestilte den. Og den var så fin at jeg nå bestilte meg topp og bunnlakken. Gleder meg til å teste de ut når formen blir litt bedre.

Basecoat'en heter basis of everything  og topplakken heter above it all. Ifølge diverse nettsider, som jeg leste meg opp på før jeg bestilte disse, skal disse være veldig gode. Så er veldig spent på hvor lenge den holder med disse to basislakkene og hvor shiny den blir. Nå er jo forventningene skrudd opp litt. Men er ganske overbevist om at dette lover bra.

#smith&cult #smithandcult #kicks #nailpolish #neglelakk #basecoat #topcoat #pakke #makeup #beauty #basisofeverything #aboveitall

Klem fra Karine K.

2 Kommentarer

Victoria Larsen

18.03.2017 kl. 08:39
Jeg nsker deg en flott lrdag :-)

BeyondLegend

18.03.2017 kl. 08:46
Kjenner til den der med null immunforsvar... Er syk hele tiden... du fr ta noen neglebilder nr du har testa. gy med fargerike negler!

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med frskolelrerutdanningen i Grimstad p UIA. Her har jeg kjpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 r p overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda pvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klr, interir og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits