Shoppingtur med det motsatte kjnn

  • 12.03.2017 kl. 23:59

På fredag var planen at vi skulle dra på hytta og bli der i helga, men etter at det var meldt stiv kuling gjennom hele helga fant vi ut av at det var best å bli her nede i byen. På lørdags formiddag dro vi da på en liten bytur.  Første stoppet var på Jack & Jones for å finne en ny bukse til John Reidar siden han kun eier to, og han hadde fått noen bursdagspenger til å handle på januarsalg. Men ting har vært veldig hektisk med hele Kirkenes greia. Så da ble det mars-shopping istedetfor. Han gikk på prøverommet og jeg gikk rundt i butikken og fant bukser han kunne prøve. Han holdt vel ut i 10 min. Vi fant en som jeg syns var veldig fin, og som var ganske blålig fra Gabba. Vi tok oss også en kaffe på kafeen som ligger i samme bygg og det var veldig koselig. Jeg skulle egentlig ha en iste, men hun var ny så det kunne hun ikke lage, så det ble derfor en cappuccino og en cookie.

Deretter dro vi innom mxsport siden John Reidar fant et gavekort i skuffa si som nesten var gått ut. Han fant seg en bøff og jeg fant meg et par av sånne tynne ullhansker man har inni votter for å ikke fryse sånn. Tenkte de var fine både til å gå tur i, og å bruke når man er på fjellet og da spesielt nå som påska er rett rundt hjørnet. Så var jeg på biblioteket å lånte meg nye strikkebøker, og de hadde fått inn en del nye bøker som jeg ikke har sett der tidligere, så jeg kom ut derifra med ikke mindre enn 8 bøker. Så da må jeg virkelig prioritere hvilke prosjekter jeg vil starte på og som jeg blir ferdig med før de skal leveres tilbake.  Dette blir spennende!

#shopping #jackandjones #mxsport #kafe #lørdag #bytur #snartpåske #bibliotek #strikk #strikkebøker #nyttprosjekt

Klem fra Karine K.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med frskolelrerutdanningen i Grimstad p UIA. Her har jeg kjpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 r p overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda pvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klr, interir og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits