Valentinsdagen alene

  • 16.02.2017 kl. 01:03

Igår var valentinsdagen, som er den store kjærlighetsdagen. Og i år har jeg prøvd å feire den alene, så det ble nesten en helt vanlig dag. Min andre halvdel er å jobber i Kirkenes, og han kommer ikke hjem før i morgen derfor ble min store valentinsdag feiret med netflix på TVen. Der oppdaget jeg en ny serie som hadde fått 5 stjerner så bestemte meg for å gi det en sjanse og jeg er blitt litt hekta. Den heter travellers og foreløpig kan jeg anbefale den om du ønsker en ny serie å følge med på, men har ikke kommet så langt i den enda.

Men selv om mannen er borte overrasket han meg med blomster og verdens beste sjokolade. Jeg ble veldig glad for at han hadde tenkt på meg selv om vi er i forskjellige byer for tiden. Og så må det sies at det var verdens fineste bukett. Nesten som om jeg skulle ha fortalt hva jeg likte. Og ikke nok med det, han hadde også bestilt den selv istedet for å velge en ferdiglaget. Han måtte også kjøpe med en vase slik at den ville holde seg, så hadde han lagret den på kontoret over helgen.

Jeg hadde tipset han om at jeg ønsket meg sjokolade fra Sverre Sætre. Og det hadde han bestilt helt uten min viten, og på mandag å de i postkassa så det var jo perfekt timing. Det er den absolutte beste sjokoladen jeg har smakt. Helt velvet-myk med mye god fruktsmak og sjokoladesmak. Kommer absolutt til å bestille fra nettbutikken hans en annen gang.

Vi har avtalt at vi skulle feire dagen på lørdag når han er kommet hjem å fått hvilt seg litt. Men siden gavene er utdelt skal vi bare spise middag ute og sikkert slappe av hjemme med en god film. Jeg er nemlig ganske utslått med halsbetennelse, så må bare prøve å komme meg ovenpå igjen.

#valentinsdag #valentinesday #valentine #kjærlighet #blomsterogsjokolade #sverresætre

Klem fra Karine K

3 Kommentarer

Sandra Marie

16.02.2017 kl. 01:38
s koselig:D

Victoria Larsen

16.02.2017 kl. 07:52
Hres koselig ut! Fine blomster :)

Iselin Rene

16.02.2017 kl. 10:47
S fine blomster :)

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med frskolelrerutdanningen i Grimstad p UIA. Her har jeg kjpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 r p overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda pvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klr, interir og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits