Baby-sett i merinoull

  • 23.01.2017 kl. 00:13

Heisann. Nå er jo jula godt overstått, så nå kan jeg dele dette bildet med dere. Jeg har hatt en venninne som har gått gravid i hele høst, så var hun på besøk her rundt septembertiden. Jeg nevnte for henne at jeg kunne ha tenkt meg å strikke noe til babyen. Det tok henne tre minutter så hadde hun valgt ut ullbukse, lue, votter, sokker og en jakke. Litt sjokkert ble jeg jo over hvor mye jeg plutselig hadde tatt på meg, så da var det bare å komme igang. Jeg hadde derfor ikke lange tida på å strikke siden det skulle være klart til jul, og jeg har hatt en travel høst. Jeg fikk hjelp av svigermor som strikka jakka fordi det begynte å bli dårlig tid på slutten, mens jeg strikka resten. Så festa jeg knappene når hun kom tilbake med den ferdigstrikkede jakka. Og jeg ble veldig fornøyd, det eneste var at det er litt kjedelige farger å strikke, men det var de fargene hun ville ha, hun valgte de nemlig ut selv. Settet ble strikket i 1 år, sånn at de skal passe til neste vinter. Og det er aller første gangen jeg strikker ullbukse, så det gikk jo veldig bra. Ingen store feil, eller irritasjonsmoment slik det var sist når jeg strikka babyklær. Hvis du har lyst å strikke dette settet finner du det i den første klompelompeboka.

Tror også mottaker ble veldig fornøyd, så da er alt godt.

#strikke #babysett #julegave  #ullbukse #jakke #lue #votter #sokker #sandnesgarn #merinoull #klompelompe

Klem fra Karine K.

3 Kommentarer

Sandra Marie

23.01.2017 kl. 00:39
Såå fint :)

fiks idé

23.01.2017 kl. 13:57
Utrolig fint! Er koselig å både få og gi bort:) Det ser ut som du har noen detaljer på siden av buksebeina? Er det fletter, eller hva for noe spennende?

05.02.2017 kl. 18:53
Veldig fint

Skriv en ny kommentar

Karine K

Hei jeg heter Karine og har flyttet tilbake til hjembyen min etter at jeg ble ferdig med førskolelærerutdanningen i Grimstad på UIA. Her har jeg kjøpt leilighet og har en samboer. I 2012 fikk jeg diagnosen kreft, som jeg har brukt 2 år på å overvinne. Jeg skriver om min historie om hvordan det enda påvirker meg. Ellers vil jeg skrive litt om klær, interiør og andre ting som opptar meg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits